Når det gjelder dating, er det mange grunner til at folk gjør det. For det meste er dating en aktivitet som foregår for fellesskap og som en stepping stone til et romantisk forhold. Dette er de beste grunnene til dating, og de jobber vanligvis for å bringe to personer sammen i et forpliktet forhold. Det er en annen grunn til at noen mennesker går på datoer, og det er ikke det beste man skal bruke.

Denne grunnen er bare å ha sex med noen. I denne dag og alder av massiv seksuell frihet sammen med de mange seksuelt overførbare sykdommene som er der ute, er dating for å ha sex, sannsynligvis en av de verste ideene som er tenkelige. Kan være du kunne si at du vil være forsiktig; mange har sagt det før, men gikk ikke veldig langt. Det er også mange andre veier å ta hvis du bare vil ha et seksuelt møte. Uformelt sex er ikke alt det er sprukket opp for å være. Det gir en midlertidig fysisk utgivelse, men kan være ganske følelsesmessig og mentalt unfulfilling.

I århundrer har menn søkt kvinner å betale for sex. Dette ble aldri utspurt enda tilbake da de franske høflighetene var alle raseri.

Prostitusjon har eksistert i en eller annen form alltid, men det er aldri blitt fullstendig sanksjonert. Når kvinner går om å besøke en klubb etter hverandre prøver å møte noen for å ha sex med, oppfører de seg i hovedsak som prostituerte, bortsett fra at de ikke har betalt for deres favoriserer.

Hvis du bruker dating-spillet bare slik at du kan ha sex, kan du kanskje undersøke dine sanne motiv for å utføre livet ditt på denne måten. Er du redd for å begå til bare en mann? Har du hatt så mange dårlige relasjoner at du bare ikke vil ha bryet med å håndtere en annen? Kan du muligens være avhengig av ulike kjønn, og du kan ikke opprettholde et seksuelt forhold med bare en person? Bare du kan svare på spørsmålene, men du kan ikke være ærlig med svarene dine.

Det er nok å si at hvis du bruker dating bare som et middel til å ha sex, må noe undersøkes. De fleste kvinner har ikke sex på den første datoen, selv om seksuelle verdier er blitt ganske løstere enn i år tidligere. Hvis du tar det et skritt videre ved å bare dele for å ha sex og deretter kaste bort mannen du daterte, er det virkelig et behov for deg å snakke med noen du stoler på denne oppførselen.

Det er ikke bare demeaning for deg selv, men det er bokstavelig talt farlig for livet ditt på grunn av de mange STDene som florerer.

Husk at slike ting som hiv og herpes er herdbare. Faktisk kan hiv drepe deg hvis det blir fullblåst AIDS. Noen sier i dag at de er mer redd for CANCER sammenlignet med AIDS, men det er lettere sagt enn gjort. Er livet ditt verdt en rask rulle i sengen? Dette er veldig selvdestruktiv atferd og kan være dødelig hvis du bestemmer deg for ikke å søke litt hjelp og forståelse for hvorfor du oppfører seg på denne måten.

Det er viktig at du er så forsiktig som du kan være mens du fortsetter å date for sex. Det er det minste du kan gjøre for å beskytte deg mot de negative konsekvensene av dine handlinger.