Dating InfoTips Par obligasjoner over å gjøre ting sammen. Det skaper minner de deler og følelser de husker. Men når dere begge bor i forskjellige byer, kan det være vanskelig å binde seg over aktiviteter. Når du er i langdistanseforhold, er det viktig at du utvikler aktiviteter, du kan gjøre over telefon eller videochatt.
Det er på tide å begynne å tenke utenfor boksen og gjenoppfinne hvilken romantikk som kan se ut. Når du er sammen, kan en romantisk kveld være en levende middag hjemme med en film og popcorn på sofaen. Eller dere kan begge nyte en rolig tur i skumringen med hånden, og kveldstur på favoritthestene dine eller et stille måltid på en 5-stjerners restaurant. Mens du kan gjøre disse tingene når du er sammen, er det ikke romantisk å gjøre dem hver for seg.

Hold hjemmebrannen brennende ved å dele et måltid sammen over videochatt. Ha partneren din måltid levert fra en caterer, lys lysene og sett datamaskinen eller smart telefon overfor deg. Nå er dere begge sammen ved bordet, nyter et vakkert måltid og en god samtale.

Du kan gjøre det samme med å se på en film sammen. Lei den samme filmen, parker på sofaen og bruk videochat for å se det, snakk om det og del litt popcorn. Er det det samme som å være der? Ikke akkurat. Men det er bedre enn å lure på hva partneren din gjør den kvelden eller tilbringe det alene alene.
Plukk ut en bok som du kan lese samtidig og snakke om. Det gir litt struktur til en samtale og gnister interessante diskusjoner som lar deg både lære enda mer om hverandre. Bruk en bok som du kan referere senere, for eksempel en bok om ernæring eller egnethet. Gjør en forpliktelse til å gjøre noen endringer basert på informasjonen du lærer. Du kan begge kutte soda, redusere alkohol eller sukkerinntak, øke mengden grønnsaker eller trene i 30 minutter hver dag.

Del litt av samme musikk, snakk om hva som var på nyheten den dagen, gå til et kunstmuseum sammen (på videochat) eller ha kaffe sammen midt på ettermiddagen (videochat igjen!).

Det er viktig å se etter ting du kan dele sammen. Det vil være en innsats, mer en innsats enn hvis du bodde nærmere sammen. Men når du kan besøke, eller til slutt flytte til samme by eller samme hus, vil det være vel verdt det. Disse delte opplevelsene vil være grunnlag for at dere begge skal bygge et dypere og mer stabilt forhold.