I århundrer har det blitt antatt at folk til slutt vil gifte seg og ha sine egne familier. For mange år siden var målet for alle unge kvinner å gifte seg med og bære barn. I mange kulturer, hvis jenter var gift da de var 15 år, var de på vei til å være spinsters. Selv om ekteskapetiden er blitt eldre i disse dager, har en del av samme tro hatt det. Kvinner i dag blir gift senere og senere i livet på grunn av at de går på college og har egne viktige karrierer. Det er ikke uvanlig å se kvinner i 30-årene gifta seg for første gang fordi de har gitt seg tid til å bli avgjort i karrieren.

Den ganske uvanlige tingen som folk ser mer og mer på de siste årene, er imidlertid kvinner og menn som aldri blir gift.

For noen av disse menneskene er det fordi de ganske enkelt aldri møtte noen de følte var den rette personen til å tilbringe resten av livet med. Andre ønsket ikke å bli bundet ned lovlig til en annen person for alltid. Det betyr ikke at det er noe galt med dette. Det er et valg.

Noe du bør forstå om deg selv, er om du er en av de som ikke bør være gift. Det er sikkert måter å fortelle om du passer inn i denne kategorien, og hvis du befinner deg i den gruppen, er det bare rettferdig å dele denne informasjonen med personer du daterer i tilfelle de er på utkikk etter en livspartner.

Mange mennesker blir bare i deres veier. Dette betyr at de har en viss rutinemessig og bestemt måte at de liker å gjøre ting, og de er ikke interessert i å endre det for å imøtekomme noen andre. Du kan godt nyte selskapet av noen spesielle, men du kan heller ikke at personen skal leve med deg.

Er du økonomisk uavhengig? I så fall kan det forstyrre deg at du kan få noen andre til å stole på deg for å hjelpe dem med å betale regninger. Det er alltid en sjanse for at noen du henger sammen med, kan ha noen økonomiske problemer som vil holde deg ansvarlig hvis du var lovlig vedlagt. Dette er nok noe annet du ikke vil involvere deg med.

Det kan være at du bare ikke er vaktmester. Du ønsker ikke å være ansvarlig for matlaging for noen andre eller å gjøre sine klesvask, og du er ikke glad for å plukke opp etter noen andre. Kanskje du ikke liker å se etter noen når de er syke. Alle disse tingene er en del av et forpliktet forhold, enten du bor sammen eller lovlig gift.

Det er alt du trenger å vurdere alvorlig når du skal finne ut om du vil være gift eller ikke. Hvis du føler at du bare ikke vil ha alt ansvar som følger med engasjerte relasjoner, er du sannsynligvis ikke den typen person som trenger eller burde være gift. Ikke tenk deg selv mangelfull på noen måte hvis du føler deg på denne måten. Det er du ikke. Bare vær takknemlig for at du skjønte det før du gikk ned midtgangen. Men hvis du er den gifte typen, vennligst gå videre.