Dette er den ultimate veiledningen for hvordan du finner, møter og daterer lokale kvinner som du har latt etter alle disse tider.

Jeg skal ikke fortelle deg noen teoretiske teknikker om selvtillit eller selvtillit, hva du skal lære om i denne veiledningen for å finne lokale kvinner er rene teknikker, med andre ord: How To.

La oss starte med første søyle og møte lokale kvinner: finne dem.

Hvor finner du lokale kvinner?

Selv om dette kan virke veldig enkelt og enkelt, er virkeligheten at det å finne og møte lokale kvinner er svært vanskelig og vanskelig.

Den første vanskeligheten du har er at de fleste lokale kvinner du skal finne og møte ikke passer for deg, de er enten for unge / gamle, stygg eller allerede i et forhold! Dette vil gi deg svært få valg, men hvis du bruker triksene jeg skal fortelle deg om, skal du bare slå ut hver annen mann i ditt område og møte alle de lokale kvinnene du vil ha.

De fleste single lokale kvinner kommer til å henge på bestemte steder som de fleste gutta ikke har en anelse om.
Så det første stedet å finne lokale kvinner er lokale supermarkeder og bokhandlere.
Jeg snakker ikke her om kjøpesentre og andre store shoppingsteder, det jeg snakker om her er de små supermarkeder som du skal finne i ditt nabolag.

Dessverre vil de fleste gutta rett og slett forsømme disse stedene fordi de aldri kommer til å finne mange kvinner der, men fra min erfaring og tusenvis av gutter, vil lokale kvinner handle fra disse stedene, og hvis du begynner å handle fra dem lokale supermarkeder også og henger rundt bare litt mer, du kommer til å finne noen svært interessante lokale kvinner.

Først skal du legge merke til kvinner der, og med hyppig shopping vil du se noen av dem ofte og stole på meg, de skal legge merke til deg og føle deg komfortabel rundt deg når de ofte ser deg.

Dette er en fantastisk mulighet til å starte en samtale med dem, og den beste måten å gjøre det på er å bare spørre om hjelp.

De fleste kvinner vil aldri si nei til et kjent ansikt.

Det andre stedet for å finne lokale kvinner er bensinstasjonen.
Jeg er sikker på at du må finne denne ideen veldig rar, men virkeligheten er at lokale kvinner vil ha bil og denne bilen trenger gass!

Dette kan være en gylden mulighet til å finne lokale kvinner fordi det er et must for disse kvinnene å gå til bensinstasjoner og å vedlikeholde sine biler.
Igjen, det er veldig enkelt å snakke med dem, bare spør dem om råd og de vil gjerne hjelpe deg.

Det tredje stedet for å finne lokale kvinner er sosiale sammenkomster.

Dette er et av mine favorittsteder for å finne og møte lokale kvinner. Fra nå av må du aldri gå glipp av en sosial sammenkomst, og ved sosial sammenkomst mener jeg alt som samfunnet ditt organiserer, en grill, politikkhendelser, eller bare naboens bryllup eller bursdag.

Det fjerde stedet for å finne lokale kvinner er lokale barer og klubber.
Dette er en av de vanligste stedene å finne og møte lokale kvinner i ditt område, men jeg anbefaler dem ikke hvis du er nybegynner fordi de har en tendens til å ha mye konkurranse og fordi de fleste kvinner allerede forventer at menn skal nærme seg dem , så de ser seg som dronninger! Med andre ord, de er utilgjengelige.
Likevel er det et flott sted å møte lokale kvinner hvis du vet hva du gjør.
Det femte stedet for å finne lokale kvinner er Internett.

Du kan ikke forestille deg hvor mange kvinner som er ekstremt vanskelige å nærme seg i virkeligheten, men legger ut profilen deres på Internett og leter etter Mr. Right.

Den beste måten å møte lokale kvinner på Internett er å bruke Facebook. Bare gjør et raskt søk relatert til området du bor i, og du kommer til å bli oversvømt med profiler å legge til!

Det er veldig enkelt å møte lokale kvinner som bruker Internett, sende dem en vennsinvitasjon og ikke glem å nevne at du er ny og at du vil at noen skal vise deg rundt, stole på meg, selv om dette er en løgn, en mange kvinner kommer til å bli fascinert og ønsker å tilby hjelp ved å vise deg naboen.
La oss nå snakke om noen av de beste måtene å nærme seg og møte lokale kvinner.
Nærmer kvinner kan være veldig skremmende, men hvis du bruker teknikkene jeg skal fortelle deg, blir det en veldig enkel og enkel prosess.

Den første viktige tingen er at du må være pen.

Kvinner hater å bli kontaktet av gutta som ser forferdelig ut, så før du går ut, legg alltid på noen fine klær, polsk skoene dine, legg på fine Köln, børst tennene og rengjør neglene og ansiktshåret.
Slik øker du sjansene dine for ikke å bli avvist av kvinner.
La meg nå fortelle deg om en fin måte å nærme seg kvinner på.

Når du ser en kvinne du vil nærme deg, prøv å legge merke til hva hun gjør eller hva hun bærer med henne, for eksempel hvis hun er i supermarkedet og ser på grønnsaker, ha et godt selvsikkert smil, gå til henne og spør henne hvordan å lage en bestemt grønnsak, hør litt på henne og så fortell han r «takk», og gå bort!
Slik skaper du intriger hos kvinner og stoler på meg; Intriger er veldig attraktiv for dem.

Gå på vei som om ingenting skjedde, og da du støter på henne igjen, og du burde støte på henne igjen, smil på henne og kommentere det rådet hun ga deg.

Jeg vil gi deg et eksempel fra min personlige erfaring:

Jeg var en gang i supermarkedet da jeg så en nydelig kvinne som så på hundens mat. Jeg nærmet henne og sa ikke hei eller hei, jeg fortalte henne bare at hunden min har tarmproblemer i det siste, og jeg trengte råd om hvilken mat jeg skulle gi ham.

Først fortalte hun meg at hun ikke var sikker, så jeg spurte henne om hunden hennes, det var da hun begynte å fortelle meg om det og hvordan hun matet ham.

Jeg sa takk og jeg dro bort, da da jeg ramte henne inn, smilte jeg på henne og fortalte henne «hei veterinær!».

Hun smilte bare og jeg ga henne kortet mitt og ba henne skrive ned telefonnummeret og e-postadressen hennes. Hun gjorde.
Dette er bare et lite eksempel, jeg håper du har en klar ide nå om hvordan du finner og møter lokale kvinner.