For de fleste, hvordan å ha riktig hygiene er noe de lærte i helseklassen når de var i skolen. De måtte ta tester om emnet og alt for å passere den klassen. Siden de måtte studere dette emnet, ville man tro at noe av det skulle ha sittende fast. Det ville også virke som å ta vare på kroppen din og være ren er sunn fornuft. Det er imidlertid et utrolig antall mennesker som bare ikke finner det nødvendig å engasjere seg i god hygiene. Enten de er for dovne eller bare ikke bryr seg, er det fortsatt en trist tilstand når en voksen bare nekter å være ren.

Mens det er definitivt vanskelig å forstå, er det et jevnt odder fenomen som synes å gå sammen med det. Disse personene som nekter å gjøre selv grunnleggende om å rydde seg opp, finner det også svært vanskelig å forstå hvorfor de ikke kan få noen til å gå ut med dem.

Det er ganske morsomt, så vel som fantastisk fordi du tror at de på et tidspunkt ville fange opp på hva problemet er.

Nå, for å gjøre det enkelt å vite hva som må gjøres for å få god hygiene, er følgende en sjekkliste, slik at det ikke kommer noen unnskyldninger for å være skitten og luktende dårlig:

Bathe regelmessig. Selv når du tror du ikke er skitten, hvis du planlegger å gå ut med noen spesielle, eller du bare går ut på jakten, bade deg allikevel. Dette inkluderer shampooing håret ditt. Oljete hår er bare ikke attraktivt.
Bruk deodorant daglig. Ikke antar at du ikke reeking av kropps lukt. Seriøst, bare ikke ta sjansen. Lukter av løk er ikke et skritt for de fleste.
Pensle tennene, og gurgle med munnvann hvis du har noen på hånden. Fersk ånde er en stor del av god hygiene. Ingen ønsker å kysse noen som er for opptatt eller lat til å pusse tennene sine.
Bruk rene klær. Når du sitter rundt hjemme hos deg selv, kan du bære noen stinkende gamle klær du vil ha. Men hvis du går ut på en date med noen som du virkelig ønsker å imponere, må du alltid ha noe som ser anstendig ut og er ferskvasket.

Nå er det grunnleggende. Legg til det andre ting som å kle deg riktig for lokalen som du skal med dagen din. En svart slipsrestaurant burde ikke ha deg sportslige jeans og en t-skjorte. På den annen side kan det eksakte antrekket fungere fint hvis du skal se en film eller spille en runde minigolf. Du må bruke din beste dømmekraft og sunn fornuft med ting som det.

Hvis du føler at du ikke er så uattraktiv person, men likevel har du problemer med landing, ser veldig nært på listen ovenfor og gjør dobbelt så sikker på at du har gjort alt på listen. Så lenge du tar hensyn til å være ren og lukter bra, bør alt annet bare falle rett på plass.