Du har vært i 2 måneder, og han ble bedt om å møte venner og familie. Du har nådd nivå to i forholdet hvor du begynner å møte hverandres venner, slektninger og andre viktige personer i hverandres liv.

Dette er en avgjørende veikryss som kan gjøre eller ødelegge de neste månedene, og kan stave katastrofe for et langsiktig ekteskapsforhold.

Menn er like interessert i vennens meninger om hvem de er dating som kvinner er. Menn er ikke uavhengige små sjeler som driver på et hav av fortvilelse til de møter deres betydelige andre.
Tvert imot, vanligvis. Ofte menn har venner, de gjør «sports» ting med «familie» -typer og bare «henger ut» -type aktiviteter. Dette er menneskene som trenger å logge seg på forholdet sitt med deg. Når et forhold forfaller og beveger seg fremover, vil du gjøre det rundt venner og slektninger. Hvis atmosfæren er spent og problematisk, er det sannsynlig at han vil velge dem over deg.

De fleste menn har ikke et problem med konflikt på jobben, men konflikt i deres personlige forhold er en annen historie. For å bli kvitt konflikten og belastningen vil de bli kvitt det som forårsaker det. Og dessverre vil du være ut nummerert – mange venner og familie mot liten ole deg.
Dette er på tide å løfte hodet, være deg selv, nyt vennene dine og innse at eventuelle uenigheter du har med dem (seriøse) er bundet til å lure deg inn i ditt eget forhold.

Det er viktig å være deg selv fordi du ikke kan falle en personlighet i årene som kommer. Og hvis forholdet til din fyr har potensial, kan du se på en forpliktelse til disse menneskene i årene som kommer. Det er imidlertid ikke nødvendig å velge en kamp eller delta i uenigheter.
Vurder dine venner og familie og spør deg selv om de kunne bli dine egne venner og familie. Virkeligheten er at hvis forholdet ditt blomstrer og du beveger deg sammen eller han slipper en ring på fingeren, blir de venner og familie av hans vilje raskt din!