Her er en liten hemmelighet at de kvinnelige overtalelsene holder oss fra oss: Kvinner, selv veldig vakre kvinner, som nærmer seg en trygg og interessant mann. Er du overrasket? Det er sant … og selvsikker og interessant er mye viktigere enn å se på damer i alle aldre også. Det er sant for internett dating, så vel som dating i murstein og mørtel verden, men vi snakker om internett dating her … så tilbake til emnet ved hånden.
Når du har sluttet seg til en online dating tjeneste, vil du oppdage at det er mange flere menn enn kvinner, og at mennene er mye mer sannsynlig å bla gjennom profiler og foreta første kontakter enn kvinner.

Ja, det er en kvinnes verden … fortsatt. Det er «tradisjonelt» for menn å gjøre det første trekket. Det har alltid vært og det vil alltid være. Noen ting forandrer seg aldri. Derfor er profilen og bildet ditt så viktig.

Husk … trygg og interessant … .og det oversetter ikke til kåt og selvsentrert.

Det er viktig at profilen din lar folk vite at du har venner du bryr deg om, og at du er lidenskapelig interessert i en rekke ting … ikke bare sport. En annen ting om den all-viktige profilen …. Vennligst ikke start den med, «Jeg er fyren din mamma advarte deg om».

Du har nettopp skutt deg selv i foten med den linjen. En annen å aldri bruke er, «Jeg kunne være drømmenes mann». Damen HOPES du er, men hun vil være dommeren av det … så ikke fornærme hennes intelligens. Husk … .utvikle tillit og interessant, og du vil finne den damen du har latt etter … eller hun vil finne deg.
Vil det ikke vært fint å få damene å kontakte deg i stedet for å måtte gjøre alt? Hvis du skriver en flott profil som skiller seg ut i mengden, vil det skje.