ating InfoTips Før du prøver å finne ut hva den beste måten er å få denne mannen til å falle hodet i hælene, er det best å spørre deg selv om dette virkelig er mannen du vil falle Hodet over hælene forelsket i deg. Det kan virke som det åpenbare spørsmålet, men hvis du er mer forelsket i ideen om å være forelsket, vil du forlate et våkne av forvirrede, skadede og forvirrede menn på stien din i stedet for å forplikte deg til den ene mannen du si at du vil ha det.

Før du drar ned en kaninspor av råd og informasjon, bør det påpekes at det ikke finnes noen beste måte å få en mann til å bli forelsket fordi det ikke finnes noen type fyr på denne jorden.

Vi er alle forskjellige og personer med forskjellig historie og annen emosjonell bagasje vi bærer rundt. Med den forståelsen er det noen få ting som kan gjøres for å øke hans ønske om deg og til slutt hans interesse for å erklære sin uendelig kjærlighet.

I begynnelsen av et forhold finner dere begge dere tiltrukket av hverandre. Dette er ikke kjærlighet, så ikke forveksle attraksjon eller interesse med følelsesmessig intimitet. Attraksjon kommer fra en indre skjønnhet og tillit til deg selv. Du trenger ikke å se ut som Miss USA for å tiltrekke drømmenes mann, men du må føle deg som Miss USA for å utøve tilliten og selvsikkerheten som han finner attraktiv.

Vær sikker på at han er den personen du vil bruke tiden din med, og du er ikke interessert bare fordi du er ensom og vil ha noen, noen. Gutter kan føle desperasjonen din, og det er en stor avvei. Når en fyr føler seg verdsatt for personen han er og ikke den personen du vil at han skal være, er du godt på vei for å få ham til å erklære seg som din, helt din.

Det er også viktig å være ditt autentiske selv når du er i frieri. Det kan være fristende å prøve å være akkurat det du tror han forventer at du skal være, men det vil bare komme tilbake senere når han oppdager at du virkelig hater fotball, vil ikke gå fjellklatring fordi du er redd for høyder eller virkelig vunnet « Ikke bor hvor det er mer enn 2 tommer snø hver vinter. Hvis du ikke er autentisk om de små tingene, hvordan kan han stole på deg i de store tingene. Det er på det tidspunkt at all din tid og energi du legger til å utvikle et sterkt bånd med denne mannen, vil forsvinne. Han vil bare ikke kunne stole på deg.

Det siste skrittet for å skape et miljø der denne mannen kan bli forelsket i deg, er å gi ham din takknemlighet og ubetinget respekt. Menn elsker respekt. Hvis du legger merke til og setter pris på de små tingene han gjør for deg, vil det gå langt for å gjøre ham lykkelig. Og enda viktigere, hvis du elsker og respekterer ham akkurat slik han er uten å be om endringer eller for å passe inn i en form du har klar og venter, vil han ikke kunne hjelpe å falle forelsket i deg .
Hvis du etter å ha verdsatt ham respektert ham og akseptert ham, har han fortsatt ikke erklært seg. . . da vil han

sannsynligvis ikke, og det er på tide å forlate. Hvis han var på gjerdet, vil han ikke la deg gå. Hvis han ikke var interessert, så var det ingen tid eller jobb som skulle skifte seg.
Det er en sjokkerende video som avslører … Hvordan forstå en mann så godt at han vil være avhengige av deg for alltid.