Vanlige dating spørsmål besvart! Alt du trenger å vite om reglene for dating kvinner.
1. Hvor ofte skal jeg spørre henne ut? Svaret på dette spørsmålet er enkelt. Spør henne en gang og bare en gang! Hvis hun er interessert, går hun ut med deg. Det er så enkelt. Hvis hun er interessert, kan svaret hennes være i tråd med «Jeg er opptatt i denne uken, men jeg vil gjerne gå ut med deg. Kanskje neste uke?» Hopp på den og lag den datoen!

2. Skal jeg slå meg til den første jenta jeg møter? Nei, det burde du ikke! Ikke engang tenk på å senke dine standarder bare for å få en date! Selv om du ser en nydelig kvinne som er ute av din liga, må du gå for det uansett!

Det er åpenbart mer spennende å være med en kvinne som virkelig gjør deg om
«Stopp jage etter kvinner, og la kvinnene jage deg … Lær deg bevist, hemmelige teknikker som gjør at damer blir forelsket i deg hver eneste gang!»

3. Hun er alltid sen. Skal jeg tolerere hennes dårlige oppførsel? Hvordan kan du selv stille dette spørsmålet? Det er sant at både kvinner og menn skal få noe slags spillerom når det gjelder dating, men hvis hun åpenbart utnytter deg, bør du ikke stå for det. Regelen her er å ringe henne på sin oppførsel og forklare det rimelig hvorfor du ikke trenger å bli behandlet dårlig på grunn av sin dårlige dag. Ville hun bli behandlet slik hun behandler deg? Selvfølgelig ikke! Så forklar alt dette til henne, og hvis hun ikke godtar det eller til og med prøver å endre, så er hun sannsynligvis ikke verdt det.

4. Skal jeg pander på hennes lunger? Av og til ja. Men den vanligste datingsregelen er at du aldri skal bli en
dørmatte. Pandering til henne alle behov vil bare få deg som desperat. Det er uattraktivt og åpent for misbruk. Hvis hun har hatt en dårlig dag og trenger å bli bortskjemt av og til, er det forståelig, men å være en dørmatte er en annen ting helt.

5. Hun ringer meg på odde timer. Skal jeg slippe alt for henne? Svaret på dette dating spørsmålet ville også være et rungende NO. Du må ikke gjøre deg tilgjengelig hele tiden. Kvinner elsker en utfordring, og du må få henne til å sette pris på deg. Når hun tar deg for gitt, så er det hele.