En av utfordringene som kvinnene møter i håndtering i lov forholdet, spesielt forholdet med en mor-i-lov som er vanskelig å håndtere. Noen mor-i-lover ubønnhørlig kritisere sine døtre-i-lov for svært trivielle saker. Mesteparten av tiden, de gjorde det åpenlyst, og selv offentlig. De fleste unge kvinner i disse dager synes det er vanskelig å sette opp med urimelige krav, ekstreme forventninger, og lange timer av griner. Pokker, hun er ikke hennes mor skal selv begynne med! Imidlertid, hvis du vil at ditt ekteskap til å bo i harmoni, er det best å lære opp noen ferdigheter til å håndtere tøffe mor-i-lov. Med mindre du arbeider med en psyko, her er noen tips som du kan gjøre bruk av fra i dag til å forbedre dine relasjoner og utvikle en obligasjon med din mor-i-lov.

Topp 2 Grunner Til At Mor-I-Lover Oppfører Seg Urimelig

1. Frykt – Dette er selvforklarende. Hun ser på deg som en konkurranse for sin sønns kjærlighet. Mødre frykter at deres sønn ikke lenger ville elske dem så mye i forhold til når han ikke har giftet seg med deg. Denne tankegangen er uunngåelig, som hun har gått gjennom en rekke vanskeligheter å oppdra sin sønn. Hun frykter at hun vil ikke lenger spille en viktig rolle i hennes sønns liv og vil bli ignorert for alltid. Til henne, du er den største veggen som skiller henne og hennes sønn.

2. Kjærlighet – En mors utrettelige kjærlighet for sin sønn vil noen ganger føre henne til å handle på en urimelig mot hennes datter-in-law. Så sjansene for hennes sønn flytte ut med deg etter å bli gift er høy, hun forventer at du ville ta over hennes rolle i familien. Som blir sagt, og hun forventer at det beste for hennes sønn og hennes sønn i familien, og at forventning ville naturlig bli gitt videre til deg. Hennes standarder på at du ville være høy.

Hva Kan Du Gjøre For Å Administrere Mor-I-Lov -, Datter-In-Law Forhold?

Vel, det første du gjør, er du nødt til å få mannen din til å berolige hans kjærlighet til sin mor, slik at hun slutter som kommer etter deg! Neste, det er din rolle å spille:

1. Erkjenner hennes oppriktighet – Uavhengig av om du føler at hun er rett og slett urimelig, eller gjorde hun det til det bedre til hennes sønn, behandle det som om det kommer fra henne oppriktig hjerte. Erkjenner henne og gjøre henne føler at hun er viktig i både mannen din, så vel som ditt hjerte.

2. Vær forsiktig med hvordan du reagerer Gjenværende rolig, gå av, eller ignorerer henne er ikke den beste måten å håndtere en i loven forhold. Prøv å være mer taktfull i ditt svar. Anta at hun er oppriktig i sitt forslag og kommunisere med hva som er i ditt sinn. Hvis du finner hennes forslag er fornuftig, fortelle henne at du vil gjøre det. Ellers forklare henne din måte å tenke på. Prøv å få henne til å forstå at du gjør det til det beste for familien. Prøv å søke på et kompromiss. Alltid konsultere henne i visse områder før du gjør opp tankene dine. Prøv å gjøre henne føler at hun er likevel viktig å både av deg selv etter at du er gift.

3. Oppføre seg som en voksen – Hvis du vil at din mor-i-lov er måter å oppføre seg som en voksen. Unektelig, mange kvinner fortsatt adressen deres mor-i-lov som «Mamma» eller «Mor» og som fungerer svært godt for å utvikle et godt forhold til din mor-i-lov. Prøv ikke å postadressen din mor-i-lov at hvis forholdet er allerede sours til å begynne med. Adressering hennes som ville gjøre henne føle seg overlegen, og undertrykkelse vil aldri slutt. En annen måte å oppføre seg som og voksne er ikke å være defensiv eller rettferdiggjøre noe når hun konfronterer deg med et problem.

4. Behandle henne som om hun er din egen mor – Hvis du er en smart kvinne, ikke gi mulighet for mannen din å velge mellom du eller din mor. Hvis det skjer, er sjansene store for at mann skulle velge til siden din mor, og som igjen vil gjøre at du ser dårligere til din mor-i-lov, og dermed forringe bildet videre i front av din mann. Men hvis du er i stand til å behandle din mor-i-lov på samme måte som din mann ville har behandlet henne, din mann vil sette pris på din innsats og elske deg selv mer.

Selv om konflikten mellom deg og din mor-i-lov, determinanten faktor for å løse dette ligger i din mann. Hvis mannen din ikke kommunisere sin kjærlighet til sin mor vel, uansett hva du gjør, problemet i lov forholdet vil fortsette å være i eksistens.