Hva er en fornærmende forholdet?

Fornærmende betyr alle slags forhold (ikke alltid intime, kan muligens være forhold) hvor noen alltid bli tatt fordel av, presset til å gjennomføre ting de ikke ønsker å gjøre, eller eventuelt å bli såret. Disse menneskene muligens ikke engang gjenkjenne de har blitt såret. Den smertefulle kan muligens være fysisk så vel som psykisk. Hvis du ønsker å finne ut hvordan å komme seg ut av en fornærmende forholdet, kanskje er det nødvendig at du leser gjennom denne artikkelen akkurat nå. Globalt, rundt 1 av 3 kvinner blir nå utsatt for overgrep. Menn er vanligvis ikke ofte spart fra denne slags omstendigheter heller. Derfor, hvis du tror at du er ensom, har du bedre tro om igjen. Les gjennom disse forslagene nå på hvordan å komme seg ut av misbruk forhold, og dermed kan du starte ditt nye liv.

Identifisere Ditt Eget Selvbilde.

Du er nødt til å vite nøyaktig som du fortjener ikke hva din ektefelle gjør for deg. Bortsett fra i de tilfeller hvor du mener at du er troverdig i et lykkelig og sunt ekteskap liv, så vel som du kanskje tror det er vanskelig å la gå ekteskapet. Eller annet hvis du gjør det, kan du kanskje slå opp med den neste på samme måte voldelig ektefelle. Så snart du lære å sette pris på deg selv mer, det er definitivt der du vil trekke ut din evne til å forlate ut fortvilet forhold.

Lære Å Si Nei.

Hvis du ønsker å finne ut hvordan å komme seg ut en fornærmende forholdet, så du bør håndtere med små problemer først. Rett og slett fordi lydig mot din ektefelle, kan du tillate noe opp til din partner. Men hvis du ønsker å begynne å overleve selv, er det er lurt å være klar til å si nei når det er nødvendig.

Se på Truslene på Alvor.

Når din partner start truende deg, har du råd til å rapportere til de respektive myndigheter så snart som mulig. Ikke engang tenke på at din ektefelle kan bare test for å skremme deg. Du kan ha observert og lese i detalj bevis til å bevise det motsatte.

Sette en stopper for Deluding deg Selv.

På dette stadiet, du kan holde andre tankeprosesser. Du må ha for å lære å sette en stopper for deluding deg selv. Tror ikke ved deg selv, din ektefelle kommer til å endre. Mest sannsynlig, de vil bare ha mer fornærmende. Uansett hvor mye du elsker ham/ henne, skal du ikke holde av dem når de får til å slå deg opp, se bilder hvis du er i fysisk form eller verbalt.

Fortell Det Til Noen.

Si til en nær venn, familie eller til og med noen du egentlig ikke kjenner. Enten fysisk eller psykisk, din overgrep kan nå noen grad der du kan faktisk ikke kontroll lenger. Du kan eskalere til noe i det hele tatt så utmattende at du tilfeldigvis være å få sugd inn i kjernen, eller enda verre scenario skje til livstruende. Ikke hold nesten alt til deg selv. Express til noen gang. Ingen har rett til fysisk eller psykisk misbruk noen. Ingen!